Iris over haar carrière bij Holla

“Ik heb volop uitdaging en afwisseling”

Toen ik als juridisch medewerker bij Holla kwam werken, voelde het alsof ik in een warm bad terechtkwam. Ik voelde mij meteen op mijn gemak. Op het moment dat je in die comfortabele zone zit, kun je ontzettend veel uit jezelf halen; je bent zelfverzekerd in je werk en je durft jezelf te laten zien. Dit is wat mij betreft geen gegeven in de advocatuur. Des te prettiger is het dan ook dat dit wel mogelijk is bij Holla.

Je voelt dat er vertrouwen is

Bij Holla heb je relatief snel klantcontact zonder dat daar een partner tussen zit. Afhankelijk van de praktijk werk je bovendien ook vrij snel in eigen dossiers. Natuurlijk kijkt er in het begin iemand mee, maar zodra de zijwieltjes eraf kunnen, word je redelijk snel losgelaten. Het geeft mij voldoening wanneer ik eigenhandig een zaak van A tot Z heb afgehandeld. Toch is het ook fijn wanneer je even met een collega over een zaak kan sparren. De spreekwoordelijke deur staat bij Holla altijd open.

Bekijk vacatures

Initiatief wordt gewaardeerd en beloond

Wanneer je initiatief toont, is er bij Holla heel veel mogelijk. Laatst heb ik samen met een collega voor een specifiek onderwerp een acquisitieplan opgezet. De marketingafdeling van Holla heeft ons vervolgens geholpen bij het ontwerpen van een online flyer en het vormgeven van onze pitch Dit is een mooie kans om kantoor in een nieuwe markt op de kaart te zetten en te laten zien wie wij zijn en wat wij doen. Het is prettig dat kantoor dergelijke initiatieven volledig ondersteunt. Inmiddels is de eerste nieuwe cliënt binnen! Door de reactie van collega’s merk ik dat dergelijke initiatieven worden gewaardeerd; er is altijd wel iemand met een goede tip of iemand die bereid is om mee te denken. Het is erg motiverend om op die manier ondersteuning en ook bevestiging te krijgen.

Verveling is geen punt

Sinds ik bij Holla werk zijn de dossiers die ik behandel met mij meegegroeid; deze zijn dus nog steeds prikkelend en inhoudelijk uitdagend. Ik haal daar veel plezier uit en kan ook echt genieten van een inhoudelijke discussie of bijvoorbeeld een zitting. Daarnaast is er binnen Holla veel ruimte om andere dingen op te pakken. Zo heb ik in de afgelopen periode webinars gegeven, schrijf ik voor een vaktijdschrift en organiseer ik verschillende activiteiten, intern en met cliënten. Als je aangeeft wat jouw drive is en wat jij leuk vindt om te doen, dan kun je daar eigenlijk altijd wel mee aan de slag. Je krijgt alle ruimte, collega’s denken graag mee en iedereen vindt het gaaf als je initiatief toont.

Volgende: Freek over carrière

Bekijk vacatures