Jouw carrière kan beter

Bij Holla houden we niet van stilstand. We willen juist groei en ontwikkeling zien en zetten daar volop op in. Bekijk hieronder hoe Holla jouw carrière een boost kan geven.

Ontwikkeling

Jouw ontwikkeling is voor ons belangrijk en dat merk je vanaf dag één. Als je bij ons in dienst treedt stel je samen met je manager een toekomstplan op dat als leidraad zal dienen in de rest van je loopbaan bij Holla. Wat wil jij op korte en op lange termijn bereiken en wat heb je nodig om daar te komen? Hierbij kijken we verder dan alleen je ontwikkeling op juridisch gebied. Is het jouw ambitie om mensen op te leiden, wil jij een managementtraject in of wil je jezelf profileren in de vakpers? Het is allemaal mogelijk en wij bieden je waar nodig de juiste hulpmiddelen.

Opleiding

Om het beste uit jezelf te halen is het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen. De verplichte, permanente opleiding is prima natuurlijk, maar wat ons betreft wel de ondergrens. Bij Holla moedigen we onze mensen aan om door te blijven leren, bijvoorbeeld in de vorm van een specialisatieopleiding. Naast vakinhoudelijke cursussen besteden we veel aandacht aan vaardigheidstrainingen op maat. De Holla Academy zorgt er voor dat opleiding en coaching in goede banen wordt geleid. Jij hoeft alleen te bepalen welke richting je wilt nemen, de rest wordt voor je verzorgd.

Praktijk

Opleiding en ontwikkeling zijn belangrijk, maar uiteindelijk draait het er natuurlijk om dat jij je eigen praktijk opbouwt. En laat dat nou net één van onze sterke punten zijn. Als je bij ons in dienst komt hoef je jezelf als advocaat niet eerst te bewijzen. Je krijgt meteen verantwoordelijkheden en we verwachten dat jij een zaak van begin tot eind kunt leiden. Tijdens juridische trajecten hebben onze associates direct contact met cliënten. Op die manier krijg jij de kans om een band op te bouwen met de cliënt en zo aan je eigen cliëntenportfolio te bouwen.

Weten hoe onze advocaten denken over hun carrière bij Holla?

Malou en Merel over werken bij Holla:

Testimonials van Alissa, Pieter en Gertjan over hun carrière bij Holla:

Testimonial Alissa

Testimonial Pieter

Testimonial Gertjan