Starters bij Holla

Sta jij aan het begin van je carrière in de juridische wereld en ben je op zoek naar een stageplek of een eerste baan? Bekijk hieronder waarom jij wel eens het beste bij Holla zou kunnen passen.

Vertrouwen

Je eerste baan is bepalend voor je carrière. Bij de overgang van studie naar praktijk is goede support dan ook ontzettend belangrijk. Bij Holla krijg je vertrouwen waardoor je jezelf kan laten zien. Ervaren collega’s helpen je bij het maken van de beste keuzes en je kunt rekenen op ondersteuning van jouw patroon.

Snel je eigen klanten

In de praktijk, daar leer je het vak pas écht. Daarom ben je bij Holla niet jarenlang de assistent van de assistent (van de assistent), maar voer je al snel zelf klantgesprekken. Spannend? Met de support en het vertrouwen van je collega’s lukt het zeker.

Team

Holla behoort tot de top 25 kantoren in Nederland. Dat is mede doordat we elkaars krachten kennen en inzetten. We werken als één team, zonder uitzondering. Van secretaresse tot partner, iedereen is een belangrijke schakel in het continu behalen van geweldige resultaten. Bekijk onze Instagram voor leuke updates en nieuws over ons team.

Sfeer

Ambitie en drive gecombineerd met een aangename, informele sfeer. Holla laat zien dat het kan. Deze zeldzame mix is misschien wel de belangrijkste reden waarom mensen voor ons kiezen. We werken (heel) hard, maar maken zeker ook tijd voor ‘the good life’. Denk aan een goede afsluiting van de week tijdens de vrijmibo en leuke events zoals onze jaarlijkse wintersporttrip.

Dicht bij de klant

Zo divers als onze klantenportefeuille is, zo afwisselend is jouw week. Toch hebben onze cliënten één ding gemeen: het zijn beslissers die recht op hun doel af gaan. Ze houden van oplossingsgerichtheid en een persoonlijke aanpak. Daarom werk je als Holla-advocaat altijd een-op-een met je klant.

Variatie

In welk rechtsgebied je ook zit, je zult verrast zijn over de diversiteit aan vraagstukken van klanten. Gelukkig hebben we veel verschillende expertises in huis. Hierdoor kun je eenvoudig een collega betrekken bij een vraagstuk dat verder gaat dan je eigen specialisme. Ook mooi voor je eigen ontwikkeling.

 

Bekijk vacatures

Weten hoe onze advocaten denken over hun carrière bij Holla?

Marlot over werken bij Holla:

Testimonials van Louise, Alex en Michelle over hun carrière bij Holla: