“De kracht van Holla is volgens mij dat de advocaten passie hebben voor hun vak”

Local Hearts

Holla is als Brabants kantoor bekend bij lokaal opererende bedrijven. Daarnaast ondersteunt het kantoor verschillende lokale evenementen, zoals BrabantSport en Formula-E Eindhoven. Holla biedt daarbij niet alleen begeleiding in de vorm van sponsorgelden, maar beoordeelt ook de verschillende contracten die moeten worden opgesteld met betrekking tot die evenementen. Op die manier is het kantoor met raad en daad betrokken bij wat er speelt in de omgeving. Die betrokkenheid zorgt mede voor een bepaalde zichtbaarheid in de regio en dat merk ik om me heen. Als ik mensen vertel dat ik bij Holla werk, weten ze wie wij zijn. Dit is voor mij Local Hearts.

Praktisch, betrokken en gedreven…

De kracht van Holla is volgens mij dat de advocaten passie hebben voor hun vak. Ze zijn betrokken en gedreven en realiseren praktische resultaten voor hun cliënten. Dat geldt ook voor mij. Ik kom zelf uit het bedrijfsleven en kan me daarom goed in de situatie van een cliënt verplaatsen. Ik stel mezelf regelmatig de vraag of het advies dat ik aanlever waardevol is. Door op die manier kritisch naar mijn eigen werk te kijken weet ik zeker dat ik het beste resultaat behaal voor mijn cliënt.

Bekijk vacatures

Global Minds

Als advocatenkantoor is je positionering in de markt belangrijk en Holla speelt daarop in, mede door het aangaan van een internationale alliantie. Ik werk zelf in het M&A-team en ik merk dat bedrijven steeds meer de grenzen overgaan. De markt waarop cliënten die ik bijsta opereren is in veel gevallen wereldwijd. Dat resulteert erin dat ongeveer 80% van mijn werk internationaal georiënteerd is en ik communiceer dan ook veel in het Engels.

En een sterk aanpassingsvermogen

Een mooi aspect van internationalisering en globalisering vind ik het werken met verschillende internationale cliënten. Dit strekt verder dan de alliantie met het Verenigd Koninkrijk en België, ik heb contact met advocaten, juristen en adviseurs van over de hele wereld. Ik werk bijvoorbeeld veel met partijen uit Azië en Oost-Europa. Het is daarbij belangrijk dat je een goed aanpassingsvermogen hebt, zodat je de verschillende partijen op een correcte manier van advies kan voorzien. Dit maakt mijn werk als M&A-advocaat erg dynamisch en uitdagend.

Volgende: Louise over Holla

Bekijk vacatures