Verder groeien bij Holla?
Of doorloop de kantoorkiezer
Kom het
best tot je
recht bij
Holla
#dekoplopers
In #dekoplopers gaat Maarten van der Weijden in een reeks online video’s het gesprek aan met professionals uit de zakelijke top van Nederland. Tijdens een ontspannen rit leert hij zijn gasten én hun drijfveren beter kennen. Tevens ontdekt hij hoe de koplopers in hun vakgebied zijn geworden én willen blijven.
European Law Firm (ELF)
In Europa en de VS werkt ons kantoor samen binnen the European Law Firm (ELF). Hierdoor kunnen wij onze cliënten op internationaal niveau snel en adequaat adviseren en juridische support bieden. Wist je dat Holla Advocaten één van de oprichters van ELF is?
Variatie
In welk rechtsgebied je ook zit, je zult verrast zijn over de diversiteit aan vraagstukken van klanten. Gelukkig hebben we veel verschillende expertises in huis. Werk samen met anderen bij vraagstukken die verder gaan dan je eigen specialisme.
Ontwikkelmogelijkheden
"Bij Holla krijg je alle ruimte om (werk gerelateerde) opleidingen, zoals een Grotius specialisatieopleiding, te volgen. Dat wordt ook aangemoedigd."
Sfeer
"De sfeer binnen het kantoor en tussen collega’s onderling is erg goed. Daar wordt dan ook volop aandacht aan besteed. Vanuit Holla worden allerlei sociale activiteiten georganiseerd zoals een skireis, het Holla kerstfeest, het zomerfeest en (spontane) borrels."
Eigen initiatief
"De vrijheid die Holla je geeft om jezelf op allerhande vlakken te ontwikkelen is sowieso iets wat mij van het begin af aan erg is opgevallen. Bij Holla kom je dan niet terecht in een wirwar van bureaucratie waarbij allerlei mensen met elkaar moeten overleggen en instemming moeten geven. "
Team
Holla behoort tot de top 30 kantoren in Nederland. Dat zijn we mede doordat we elkaars krachten kennen en inzetten. We werken als één team, zonder uitzondering. Van secretaresse tot partner, iedereen is een belangrijke schakel in het continu behalen van geweldige resultaten.