Gertjan over Holla

“We schakelen snel met collega’s én met Europese partners.”

Local Hearts

Ik wil dat de ondernemer zo veel mogelijk een binding voelt met mij als advocaat. Dat is wat ‘Local Hearts’ voor mij betekent en waar ik energie van krijg. Ik blijf dan ook op de hoogte wat er speelt en hoe het gaat. Waar loopt de ondernemer tegenaan? Zijn er nieuwe ontwikkelingen die tot juridische uitdagingen kunnen leiden? Door veel contact te hebben weet je veel beter wat er speelt in de dagelijkse gang van zaken. Je kunt dan de juridische risico’s in kaart brengen en adviseren vóórdat er iets misgaat. Andersom weet de cliënt je op deze manier ook in een eerder stadium te vinden. Zoals bij het afsluiten van de huurovereenkomst, en niet pas als het water naar binnen stroomt door het gat in het dak.

We schakelen snel met collega’s

Gaat er toch iets mis? Dan schakel ik snel om het op te lossen. En merk ik dat er meer speelt dan alleen een huurrechtelijke kwestie? Dan schakel ik direct mijn collega’s in. Dat is voor mij het grootste voordeel van een groot kantoor als Holla: we hebben meerdere expertises in huis. Je hoeft een cliënt dus niet door te verwijzen naar een andere partij, maar kunt juridisch ingewikkelde kwesties van begin tot eind samen aan. Bij fiscale aspecten betrek ik mijn collega’s van Tax, bij omgevingsvergunningen staan onze specialisten van Bestuursrecht voor me klaar. Op deze manier kunnen we echt meedenken en het totale plaatje overzien.

Bekijk vacatures

Global Minds

De wereld houdt niet op bij de landsgrenzen. In het belang van onze cliënten zijn we dan ook op de hoogte van wat er óver de landsgrenzen speelt. Dat is voor mij wat ‘Global Minds’ betekent: weten welke impact een opslag in Duitsland heeft en welke wetgeving van toepassing is bij het zakendoen met Engeland. Maar het gaat verder dan zelf inhoudelijk op de hoogte zijn. Als kantoor gaan we strategische allianties aan om grotere cliënten op detailniveau te kunnen bedienen. Ons werk én het werk van cliënten is groter dan alleen Nederland.

Én met Europese partners

We werken daarom onder andere samen met het Britse advocatenkantoor TLT LLP en het Belgische kantoor GSJ advocaten. We maken gebruik van elkaars kennis, elkaars sterke punten en elkaars netwerk. Zo blijven we continu leren, ontwikkelen en kunnen we ook wereldwijde vraagstukken goed aan. We werken op dagelijkse basis samen in dossiers en verwijzen door wanneer iets buiten onze expertise ligt. Andersom verwijzen zij ook door naar ons, waardoor we meer cliënten bereiken. Samen kunnen we enorm ingewikkelde kwesties aan, en dat maakt mijn werk enorm uitdagend.

Volgende: Alissa over Holla

Bekijk vacatures