Dit is Holla

Een full-servicekantoor met sterke wortels in het Nederlandse bedrijfsleven dat onderdeel is van een internationale strategische alliantie. Wij noemen dat Local Hearts, Global Minds. Bekijk hieronder de kernwaarden die ervoor zorgen dat veel mensen voor Holla kiezen.

Autonomie

Wij werken in compacte bevoegde teams waarin openheid, vertrouwen en het geven van feedback belangrijke pijlers zijn. Hieruit vloeit voort dat elk lid van het team een belangrijke schakel is, we rekenen op jouw input en expertise. Vanaf het begin krijg je bij Holla veel verantwoordelijkheid. Daarnaast krijg je de vrijheid om op je eigen manier invulling te geven aan je functie. Er is veel ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven. En dankzij de korte lijnen binnen kantoor worden goede ideeën ook echt tot uitvoering gebracht.

Professionaliteit

Bij Holla kennen we de kracht van onze mensen. Wij doen er alles aan om onze werknemers zo goed mogelijk te faciliteren, zodat die het beste uit zichzelf kunnen halen. Binnen kantoor doen we niet aan traditionele hiërarchie. In onze teams werkt iedereen op gelijk niveau met elkaar samen. Hierdoor krijg je als medewerker de kans om een sterke band op te bouwen met je teamgenoten en met de cliënten. Van PA tot partner, samen werken wij aan het continu behalen van geweldige resultaten.

Goede sfeer

Bij ons op kantoor kent iedereen elkaar. Wij werken in 18 verschillende rechtsgebieden, maar over de teams heen is er veel contact en versterkt men elkaar. Wij hebben een positieve instelling en werken graag samen. Dit gebeurt onder andere in multidisciplinaire teams voor onderwerpen die wij belangrijk vinden, zoals het Transitieteam. De ambitie en drive van onze werknemers gaat gepaard met een sociale en vriendelijke sfeer. We zien elkaar dan ook graag in een informele setting, zoals bij de gezamenlijke lunch of tijdens een van de jaarlijkse evenementen.

Weten hoe onze advocaten denken over hun werk bij Holla?

Rowie en Harald over Local Hearts, Global Minds:

Testimonials van Alissa, Pieter en Gertjan over werken bij Holla:

Testimonial AlissaTestimonial Pieter

Testimonial Gertjan